Gasztronómia halászlé - Hidegen sajtolt halászember. pékáru - Eladásra kínált pékmester. friss hús - Új asszony a háznál. ököruszály - A politikailag többször is megvezetett barmokat szállító teherhajó. vadétel - Olyan kaja, amit eddig még nem sikerült megszelídíteni. cigánypecsenye - Rasszista titulus. rablóhús - Politikus, kicsontozva. pác - A helytelen választás következménye. böjt - Nem tudni, meddig tart! húsosfazék - Nehéz hozzáférni, de ha egyszer……! zsíros cupák - Életcél. (Egyeseknél!) (Ketteseknél - beszerezhetetlen delikatesz) báránybecsinált - Állandóan berezelt, önfeladó „birka”. hidegtál - Grönland északi részén használatos porcelánedény. kétszersült - Megzakkant nő, aki a kétórás szolárium után, még kifekszik a tűző napra is – napozni. óbor - Olyan mint az ó-sör. Az sem habzik, meg ez sem. parasztkolbász - Földműveléssel foglalkozó, vidéki hentesáru. töltött csirke - Akkutöltőn fel
Amiről nem érdemes hallgatni!