Azt mondja a haverom – az, amelyik még nálam is étkesebb, hogy nagyon boldogok az asszonnyal, mert hatóságilag „megolcsították” a csirke far-hátat. El is határozták, hogy a belőle készíthető ételeket eszik egy héten keresztül – a legkülönfélébb receptek útmutatásai szerint. Össze is állították a heti menüt, ami így néz ki, receptjeivel együtt! Hétfő: Csirke far-hát gazdagon Egy jómódú, elhízott jérce far-hátát sós vízben addig főzzük, ameddig az azt nem mondja, hogy most már elég, majd egy üres tányérra helyezve két pofára megtömjük magunkat vele. Az étel gazdagságát az adja, hogy kajolása közben egy dúsgazdag milliárdos fotóját nézegetjük az okos telefonunkon (ha van), miként eszi a kanadai királyrákot, vörös kaviáros mangósalátával, mindezek mellé Taste of Diamons pezsgőt kortyolgatva, luxusjachtja fedélzetén. Kedd: Csirke far-hát szegényesen (kímélősen) Ugyanúgy készül, mint a gazdag változat, csak itt egy girhes, magát agyontojt tikocska hátsófelét kell elfogyasztanunk – ha te
Amiről nem érdemes hallgatni!